Mina LoL-hjältar


Ahri (mer hittar ni i SPEL, inlägg om Ahri)

Akali (sämsta köpet ever btw) jag är dålig med melee, och Akali är fan för svår för mig :(

Darius, melee men har enkla combos. Köpte direkt när han kom ut!

Janna, köpte henne härom dagen när jag hade nån slags support-fas HAHA! Än sålänge har jag bara spelat med henne på twisted treeline.. och det kunde gått bättre.

Miss Fortune, min ultimate bitch (förutom Ahri)

Morgana, en av de första jag köpte, magiker/support

Riven, första skin jag köpte. Snygg som fan men fifan vad jag är dålig med henne haha (kan bara få bra stats om jag kör mot BOTs haha)

Sona, fav support <3 Har spelat MYCKET med Sona senaste tiden
Vayne, range assasin. Hon är en sån som det antingen går SKITDÅLIGT för eller SKITBRA haha. Väljer henne bara dock när jag inte får ha AP.

Zyra, hennes realese got me HYPED! Körde konstant med henne i typ 3 veckor innan hon blev nerfad. Men när hon var OP var hon så jävla rolig!
 

Kara - Pandora


Screaming mustard!

Jag, (är helt hundra på att jag inte är den enda) har såååå länge letat och letat efter Screaming mustards PIKACHU-klänning och Omelia! Jag har kollat gång på gång effter på paysitesmustbedestroyed och ÄNTLIGEN finns de två tillgängliga nu! Det är bara att ladda ner vafan och slippa betala :D Så jävla nice!Ett jävligt sent utkast :/

Lovade att slänga upp lite om fredagen då jag, Joni och Ich var på Paradise-kolingsborg för en månad sedan, sry har inte kommit ihåg att blogga.. har all tid i världen osv men ah, hjärnan har varit lite borta HAHA! Skulle slänga upp bilder också (hade en rolig bild på mig och Joni på T-banan, sitter gränsle över en däckad alkis på golvet, men har inte bilderna kvar)

En bit in på natten när vi dansade så var det en kille; dansade som en bög, klädde sig som en bög, såg ut som en bög, lät som en bög - vi tyckte att han var asrolig så vi började dansa med honom. Han höll på mina höfter och det blev mer och mer intimt, enda tills jag märkte att han försökte strula med mig haha jag backa och ba "vafan är du inte gay?!" han ba "nej är du?" HAHAHA jag ba omg jag är lebbbbb och sprang iväg hahahaha... så jävla ägd jag blev! Det var asmånga straighta män där, liksom vafan, drar ni till en gayklubb och raggar på tjejer? Man kan inte känna sig trygg någonstans haha.

Sedan när vi bytte dansgolv så kom det en ganska snygg brud och dansade med mig, sedan efter ett tag så ba "hörrö, min killkompis är intresserad av dig, dansa med honom!" man ba eh nej tack HAHAHA
Vi gick ut till rökrutan och då tar en ljus kille tag i mig och ba "jag känner igen dig, kom så går vi in och dansar" HAHA jag ba eh nej nu går jag hahahah
Får inte vara ute med mina vänner :( Sedan var det en fett creepy snubbe som grindade Joni hela natten han ville typ dö.


Bild påväg hem~


RSS 2.0