Blodigt värre

I förgår började jag att ta överdrivet mycket nässpray för att kunna somna (blir täpt i näsan på kvällarna) så jag tog väl typ 10 sprut i näsan och gick och lade mig. Vaknade med att det svet sönder i min näsa och att jag hade värsta klumpen i halsen, haha. Extra fresh! Iallafall, jag tänkte att det säkert skulle gå över så jag tänkte inte så mycket mer på det. Sen igår tog jag mer nässpray och så såg jag att det stog på flaskan "användes 2-3 gånger om dagen", och jag dog typ av garv, med tanke på att jag hade överskridigt enormt. Men iallafall, tog inget imorse, men näsan värkte sönder, jag nyser som en jävla hund och så nu blöder jag näsblod :) KUL!!!
Can I get a hallelujah?!


Helt förstörd!

Idag är den dagen jag har fruktat så länge nu. Dagen då min plattång lade av och slutade fungera! Jag vart så jävla frustrerad imorse när jag märkte det, alltså herregud! Mitt hår är ett jävla kaos, och just idag som jag ska på bio och se Wall-E med Emma och Saga!

Det finns inga ord som beskriver hur jag känner just nu. R.I.P plattång</3


Lagom vaken

Igår natt var så jävla värt! Skojar inte. Jag och Lisa drog till Uppsala för att träffa Loui (OCH supa skallen av oss). Fast där var vi inte speciellt länge.. runt nio på kvällen hoppade vi på tåget tillbaka till sthlm alla tre. Loui och Lisa låste in sig på toan, medans jag satt och småflirtade med en lagom gullig kille. När tåget startade stack jag också in till toan och vi försökte verkligen vara knäpptysta, men Loui gjorde massa grimaser och hade fixat håret jätteroligt HAHA! Iallafall, vi drog hem till mig, tog en Gin-flaska och gick in till mitt rum. Eftersom att Loui aldrig hade vart full tidigare bestämde jag mig för att supa ner henne.. (A) Hon vart iallafall helt emotional, och jag var klar i skallen men jag kunde inte prata ordentligt. Loui vart iallafall kissnödig efter att ha druckit runt en halv flaska, så jag hjälpte henne till toaletten. Hon vinglade som fan HAHA! Hon drog ner brallorna och hela paketet framför mig, och jag reagerade knappt HAHA (kanske för att jag redan hade sett henne naken , men ändå) så hon kissade.. sen hjälpte jag henne upp, hon hade fortfarande byxorna nere vid knäna, så ramlade hon ihop på golvet ovanpå mig. Så vart hon sådär läskig HAHA "Madde, krama mig. Jag vill kramas med dig.. pussa mig, Madde.. jag vill pussas". Så knockar hon mig och så blundar hon och lägger sig på golvet och viskar ".. nu sover vi".
Hjälpte henne iallafall upp, och vi begav oss tillbaka till rummet. Sedan förde hon ett jävla liv, så jag slog ner henne.. eller, inte hårt tror jag, men hon ramlade iallafall ihop. Sen så ringde hon Angela och frågade ungefär 10000 gånger hur hon mådde. Och Angela ville ju bara sova så jag tog ifrån Loui telefonen och hon blev helt förstörd HAHA!!
Så småning om lade hon sig ner i sängen efter allt mitt tjat, så spydde hon ner sig själv och min säng. Fast jag var för full för att bry mig.. hon också.

Madde; lloui, du måste kissa
Loui; jag vill kissa och kramas samtidigt..


アローンアゲイン、ワンダフルワールド

Försov mig imorse, vilket inte var något vidare med tanke på min ÄNDÅ höga frånvaro. Fast det förstås.. även om jag inte skulle försova mig så skulle jag ändå inte dra till plugget eftersom att Joni "har mens" (inte pallar gå till skolan). Dagarna på S:t Görans/S:t Eriks gymnasie är långa och tråkiga.. skojar inte. På fredagar slutar vi halv fem, och onsdagar tio över fyra. Vilket jag inte är så van vid.. Och lektionerna är från 70 minuter till fyra timmar långa! Vi får ta rast och så, men då gäller det bara tio minuter. Och på det hinner man varken gå ut ur byggnaden (klassrummen är på våning 9) eller äta. Och jag är alltid hungrig :( Men jag är typ för lat för att göra någon macka på morgonen och ta med.

Iallafall, idag skulle jag egentligen träffa Ru, men tror inte det blir av med tanke på hur seg jag är nu. Men vem vet, humöret kanske stiger senare idag. Imorgon är det fredag, och då ska jag försöka konka på Bettan till tåget med hennes kryckor HAHA, känn dig owned! Så drar vi till Uppsala och super skallen av oss med Loui. Apropå Loui så saknar jag henne fett mycket :( Även fast hon kan ha världens mest irriterande personlighet ibland så är hon ändå den som betyder allra mest. Finaste bruden som finns, skojar inte.

Nu ska jag iallafall sminka mig och antagligen dra hem till mormor och morfar innan popps kommer hem och ser att jag är hemma.
Shululu!


hiu

RSS 2.0