Vi älskar bollar.

Mitt internet har dött (hurra!), sitter vid popps dator. Helgen spenderades med de bästa dvs mochan, ichigo och paul<3 var mysigt. Så har varit med paul varje dag sedan lördag tills igår, så nu vet jag inte riktigt vad man ska hitta på. Tänkte åka hem till mami sen, men dom får gäster så det blir fullt hus. Får ringa ichigo och kolla ifall hon vill hänga lite med mig. Förövrigt så imorgon är det en vecka kvar tills jag och joni lämnar sverige, awesome! Taggad som fan är jag! Ska köpa såndär uppblåsbar delfin att ha i poolen haha niiice.

Prrrr, nu ska jag spela tvspel och ba yeaaah


17 dagar kvar..

För det första vill jag nämna att min kropp håller på att spela mig ett rejält spratt typ. Har ont som fan i brösten och börjar få fet hy. Har ont lite här och där, är tungt luuurigt Måste nog dra till läkaren imorgon eller åtminstonde snart ifall det inte blir bättre. Har samt ont i svanskotan efter att ha haft sex på badrumsgolvet med Paul (..yummy yum). Men iallafall, blev över 6 000:- fattigare igår då jag och Joniboy pröjsade resan till teneriffa.. vi ändrade oss angående området och hotellet och la ner mer pengar på det, men det blir nog värt! Ska köpa såndär uppblåsbar delfin och steka HAHA söt! Bär av 5 november, längtar efter sol och drinkar!


3 veckors countdown

Damn tiden går fort asså. Fåtal veckor kvar tills vi ska sälja lägenheten, samt tills jag och Joni tar flyget till teneriffa. Gissa skönt! Drog till banken imorse och cashen rullade in, kände mig fett G.  Sitter och funderar  hur vi ska kunna kommunicera där borta.. Var en kvinna på ica för någon dag sedan som sa något i stil med att vi kunde gå före henne i kön på engelska. Jag ba JONI VAD MENAr HON HAHA.. sen så upprepade hon det igen och jag bara glodde på henne och sa DET ÄR OKEJ ASSåååå...  på svenska såklart HAHA! Jävligt klyftig.
För övrigt funkade det inte att sexstrejka. Den där paul alltså, det är något med den mannen som får mig att slänga mig över honom, haha. Och planerna imorgon är följande: min thaichan på förmiddagen, ichigo på eftermiddagen och paul på kvällen.
PEACE!


Jag hatar sex.

Skojigt att min karl är så upptagen att han inte vill ligga. Vill åka och ge honom en fet smäll eller två... eller mer. Tills han blöder. Nej, från och med nu påbörjar jag en sexstrejk! Får inte jag ha sex när jag vill ska inte han få det heller. PUNKT!


yeah..

Blev påmind idag om att det ska vara skolfoto imorgon, och jag har slösat alla mina cash ute på krogen igen, så jag kan inte upgrade, haha synd. Beslut ångest som fan typ om vad jag ska ha på mig, men får göra det bästa av det... Gå naken dvs.Spenderat helgen med paul (jag är ganska så säker på att vi börjar tröttna lite på varandras sällskap då vi bara bråkar i princip), men sålänge vi är sams så är allt bäst. Han är bäst.. och jag är bäst.


RSS 2.0