ただいま

I helgen hade jag skitråkigt haha.. tror jag.. har minnesluckor till tusen! Igår hamnade jag hos Lenin och Ronald.. blev sams med Melli hihi <3 Köpte sprit för över 400 spänn til nyår haha, men vi drack upp allt. 15 öl och en hel absolut vodka haha. Men idag köpte de mer åt mig, så ingen skada skedd förutom att jag mår illa~ Och nu är Sophie här tills imöra!

Bild från x-masu :D haha jag ba jag har paket......


*:--✿--:*:--❀:*:--✿--:*:--❀--:*:--✿--:*



Pretty much mina x~mas gifts. Förutom en klänning jag fick av mamma, och en fet smink-låda :D
1. Paljett-leggings
2. Klänning från Ichigo
3. Underkläder i största allmänhet
4. J.Lo, parfym
5. Cuore Batti Cuore Vanilla, parfym
6. Fairy Dust, parfym
7. Tavla av en av mina favorita konstnärer
8. eh.. hårborste?
9. Hello Kitty tofflor
10. Kaos ögonskugga, svart
11. Nagelbandscreame
12. Mascara devote
13. Eyeliner
14. Ansiktsvatten från Makeup store
15. Makeup remover från makeup store
16. Clinique tvål
17. Silvrig klänning (dah)
18 + 19. Läppstift tango red & think pink
20. 16 hours active moist foundation
21. Två USB-minnen
22. 1500:- cash
23. Bio-kort, tankat med 200:-
24. Ett paket pocky dessert strawberry från Sofia (fick samt en lycko-katt till mobilen)


God jul bre!



Bilden representerar gårdagen ;);) Haha, var hemma själv för att familjen drog iväg  till Värmland och övergav mig. Haha, nejdå, vad fan skulle jag göra där liksom?
I måndags kom Loui från Uppsala hem till mig. Hon vart lite.. aa.. full. Hon vart desperat efter cigg klockan 1 på natten, så vi stack till Centralen, träffade på ett gäng kurdiska grabbar, hängde lite med dem. Skit trevliga, men korkade :) Sedan stack vi hem.. en granne kom ner och klagade på att vi spelade för hög musik.. skämdes ihjäl.. han hade bar överkropp dessutom och tyckte säkert han var skitläcker.... det var han absolut inte dock.

Sedan i tisdags kom Ichigo och hämtade upp oss, vi stack till mig skolavslutning.. fulaste skolavslutningen ever haha seriöst. Sedan hämtade vi upp Joni, och lämnade av Loui haha utbytt bre! Nejmen, sedan gjorde jag, joni och ichigo fajitas, som vi sedan åt. Asgott! Sedan fick jag julklapp av ichigo som skulle vidare hem till sin farmor (har inte öppnat den än, men lägger väl upp bild sen).
Joni sov hos mig.. vi drack lite haha,.. så det var bilderna som blev, haha nej det var mycket fler, vi får se ifall det kommer upp senare later on. Vi spelade tv-spel, gick ut lite och kollade på american history x.. omg, Danny var så fucking het bre! Dog lite.
Sedan halkade jag och slog rumpan :( ont.

så idag handlade jag julklappar åt min mormor haha, japansk tvål, rökelse och rökelse-behållare i porslin.


私の兄と一緒によ



Var ute på promenad med min baby-brother Mio ikväll :D Så fucking cute.. låg och jollrade tills han slocknade haha. Hämtade upp en julklapp till min farmor på posten, handlade lite grejer till hemmet sedan gick vi hem igen~


Har sovit i Tallkrogen hela helgen hos Mell :D Hennes nya place är asmysigt! I fredags var jag i skolan.. jag och Joni skulle skriva dikter med sådanna "magnet-texter", men.. blev inga dikter precis.. "Min är jättelång och har ådra. Hon nafsar därför efter lösning. Ta gärna på den och dra sen så jag får ståfräs. Jag har gul eksem.. av pudding".. HAHA, så jävla mogna. Vi skrattade så vi grinade! Jätteroligt haha,.. ringde och pratade med Stella i någon timme.. mysig tjej det där!
Sedan blev jag rastlös, åkte till Gubbängen och var lite med Lisa och Sofia. Kommer inte ihåg vad vi gjorde... haha, sen mötte jag upp Mell, vi kollade på TV och käkade chips~ Sen kom Lenin.. haha sedan sov vi.

Vaknade av att någon slet av mig täcket. På kvällen drog jag, Mell, Lenin, Ronald och Ronalds son Alessandro till Jordbro på party. Fick i mig mer än vad jag tålde, så jag sprang runt med någon leksakspistol och lekte med två pojkar i typ 4-års åldern... (jag hade nog roligare än dom) HAHAHA!! Jaja, hade det jätteroligt~

Så idag har jag spelar project zero.. ligger på Hour 12 tror jag. Night 17 or something. Har kommit fett långt bre! Asduktig haha, sitter och är jätterädd.



パーティー (ノ ̄w ̄)ノ

Är så fucking trött
somnade med Ronald runt 7 imorse.. gick upp halv 11.
Var i V-torp igår med Mell, Lenin och Ronald haha, alla vart helt wasted
Hoppade ut genom fönstret som är typ 2 m upp haha ont som fan
Eh ja, vad gjorde vi..? Det undrar faktiskt jag med. Har fetaste blackouten tyvärr.. och det jag minns borde jag inte ens nämna

nu ska jag till Gubbängen hem till Ichigo haha, helt dragen


~
bild på en däckad Lenin, bara för att han slog mig


Got the new ageha magazine

~

~

Fick MVG på permanentrullningen btw. Ska vidare till Tallkrogen nu biatches!


Hush!

I lördags träffade jag min favotjej Ichigo och tog en fika i gamla stan. Vi satt och målade naglarna typ haha.. drack vanilla latte.. snackade massa crap typ. Det var jättemysigt! Saknat henne som fan bre. Efter några timmar där träffade vi Sofia och Sofia, och så gick vi till en julmarknad och pratade lite typ.

~
Sedan skulle jag dra vidare och träffa Mell~ Lenin var ute på färd och blev FÖR full, så polisen tog honom. Hahaha, jag och Mell skrattade sönder, gick och la oss runt halv 5. Omkring 11 kom Lenin hem.. från fyllecellen haha asbra. Sen kom Ronald, hans brorsa... Alla brottades haha. Fick nya argument till varför man inte ska ligga med latinos (latinOS, inte latinAS, haha brudar är bra).
Anyway, ska göra lite grejs nu bre.


RSS 2.0