Archeblade

My new addiction, typ.
 
Mitt steam; Circumzizer
det är min pappas gamla, haha (därav det brutala namnet som inte är kvinnligt alls XD)
 
Man laddar ner spelet GRATIS på STEAM, sök bara på Archeblade

Lissandra the ice witch

GEEK-WARNING
Idag kom Lissandra, som jag har väntat på så länge! Har inte varit såhär uppspelt sedan ZYRA släpptes (min main) och jag måste säga att jag inte är besviken!
Lissandra är lika awesome som jag förväntade mig
 

POI

 
Musik industrin i thailand har blivit fet, bättre kvalitet osv. Hittade den här låten idag och hon är fan fräääääsch. She got SWAG written all over her face
 
Ville sätta in en annan GRYM låt, men den tillåter inte EMBED, så jag länkar;
http://www.youtube.com/watch?v=YuZQP1WRq5s&list=LLoAdQpLdBWP5Ao72soeIz6Q
Den är så bra att jag spyr, min nya drog srsly.

Sjuk häst

 
Roligt med sjukdom, min näsa rinner så jag måste stoppa papper i mina borrar :( (sådär går jag ute också HAHA) folk får titta om dom vill~~~ Har järnbrist och vitaminbrist SÅ Mo köpte järntabletter och vitamin-tillskott till mig, så jag mår redan bättre efter 4 dagar.
 
 
Har typ 4 cm utväxt och mina extensions är så jävla slitet att det är dags för nytt! Löning imorgon, så på fre ska jag träffa Ichigo = SHOPPING och fixa hår! Behöver genomskinliga strumpbyxor + concealer + linsvätska + nya dojjer.
Well Mo kommer hem any sec, GOTTA GO BYE

Sötingar @TOPSHOP

O~M~G, sortimentet på TOPSHOP är insane nu! Vill ha typ alla klänningar :( Även om jag inte vill ha dom på mig - men i min garderob är dom alltid välkomna
 

Gammal och sånt

Jag fyller 21 idag! Och igår blev jag kallad "ungdom" på ICA =__= Ungt yttre, men kroppen har gett upp.. ryggont, ont i höften på morgonen, stela fingrar och ben.. Livet är fan hårt. På fredag ska jag gå ut med Joni och Ichigo.. dricka lite och sånt!
 
Så, fick lite cash från min farmor, mormor&morfar och mami.. ska väl spara lite till Japan - men köpte två grejer nu i alla fall som jag tänkte ta med mig till resan;
 

Cupcakes and Wings!

Igår var Mo ledig från jobb så han satt och pillade på sin nya mobil medans jag bakade cupcakes :D blev goda som fan. Synd att mina morföräldrar är skit-frossiga, dom kommer äta alla säkert :( För förra gången jag bakade till Mo (sockerkaka) så åt dom typ 3 skivor VAR per dag, så var tvungen att baka bara någon dag efter för att den tog slut!!
Sedan vill jag visa min tröja som jag fick från min babe på Ebay (Ebay is my new love btw) så söt, älskar vingarna!

RSS 2.0