Lite nya grejer

Fick hem mina nya skor idag :D waaaahhh!
 

Nya linser! Fan ser nu att man måste trimma ögonbrynen ;);) HAHA inte så snyggt



Ny hoodie, spanat in SÅÅÅ länge men mina cash tar alltid slut så jävla fort haha.. Mo köpte den till mig, .. som allt annat HAHA min daddy! Shit mitt hår asså, sov med löshåret i en fläta så det var min morgonfrilla this morning :( ser ut som en häst typ haha aja FIXAT DET BTW SER INTE UT SOM EN CLOWN :(:(:( man har ju nice ass iallafall ni kan spana in den istället haha. whatevsss ska spela LoL nu haha


Lipsy London



Löning!

Min pojk har fått löning och jag går lös med hans kort~ Haha nejdå, köpte bara lite grejer.. :D


INFINITE - The chaser


wet sex

Okej, så igår hände en rolig grej! Jag och Mo låg i sängen och hade sex, riktigt "BAMBAMBAM"-sex, så efter ett tag blir Mo lite trött typ, så han, medan han är inne, sträcker sig ett ett glas med vatten, ostadigt men ah, så dricker han lite och så.. sen flippar han fan totalt och häller allt vatten över sig och jag blir jätte rädd HAHAHA så jävla kallt och han ba fortsätter akten och jag ligger där guppandes och skrattar så jag gråter hahaha, så börjar han skratta och vi skrattar tills vi dör typ B-) Fick inget lyckligt slut hahaha men det var roligt.. kallt.. hela sängen var dyngsur så han fick ta min hårfön på madrassen haha


LoL



Yay rekord kills haha B-)


Bunny shorts

Så jävla söta haha! MÅSTE införskaffas~


Schyssta naglar

Glittering Multicolor Nails








En sneak peak i förhållandet

Jag och Mo bråkar sällan, näst intill aldrig (visst jag gapar på honom varje dag om småsaker), typ att han slänger sina skitiga kläder på golvet, att han jobbat över en halvtimme på jobbet osv. Men något som är ett ständigt problem är när vi ska sova.. Jag har 3 krav på saker som ska hinnas med innan vi lägger oss för natten:
1. Big brother
2. Sex
3. Leka av mig (brottas och busa), så jag blir av med lite energi innan jag kan varva ner B-)

Så inatt hade vi inte sex.. vi hade iof sex på morgonen, men iallafall.. så jag hade en del energi kvar. Mo är en sån kille som somnar direkt när hans huvud landar på kudden.. och han SNARKAR så jävla mycket. Han gnisslar och hackar tänder.. och han ligger och sprattlar. Jag var pigg, kunde inte somna och kände mig torr i halsen ååååh så besvärigt varje natt! Jag puttar på honom och säger att han inte får ligga på rygg, men vafan, efter 1 min ligger han på rygg igen! Putt putt och jag puttar tills han vänder sig om. Och inatt blev han så jävla arg typ röt åt mig och gapade HAHA men ah.. när man är i ett förhållande och det är två personer i sängen, man måste ju visa hänsyn. Det är inte meningen att jag ska ligga vaken hela nätterna för att han inte vill göra något åt sin snarkning.. skaffa snarkplåster, ligg på sidan, gör NÅGOT!
Jag ska fan köpa öronproppar, men han måste också dra sitt strå, ligg på sidan bara slipper jag väcka dig hela tiden :@@@


프라이머리 (Primary) - 씨스루 (See Through) (Feat. 개코, Zion.T)


LoL - League of Legends

Har testat LoL, som min kille brukar spela. Spelet är fett förvirrande och första gången kastade jag spells på mina egna teammates och tappade bort mig helt.. började spela igårkväll och nu sitter man här och är helt inne haha.
Jag spelar med en karaktär som heter Ahri, är magiker med nio svansar B-) Snygg ok.
Kan inte påstå jag är speciellt grym, men jag försöker hihi.

Spelet går ut på att det är två lag, 5 hjältar/champions i varje lag, varsitt lag ska skydda sin bas som består av kristalltorn typ.. man får hjälp av små gubbar som ska slåss mot varandra och ta ner motståndarnas torn..tror jag haha. Varje liten gubbe (eller minions, som de heter) man dödar, får man pengar som man kan köpa olika skills med. Med spelets gång kan man uppdatera och bli bättre B-) Man har vunnit när man förstört motståndarnas bas.



Orb of DeceptionFox-FireCharmSpirit Rush

Ahri's skills:
Orb of Deception - Fox fire - Charm - Spirit rush


Around the block top in neon



Hittade denna, så tung! Synd att den är lång därbak (som allt annat skit nu för tiden), annars fett het ok.


My personal picks [NAILMAX]


En natt på ACE

Ah Loui fyllde ju år i fredags, så jag bakade tårta haha den blev fin B-) ANYWAY!!! Natten spårade ur haha, jag, Loui, Lisa och en kille som Loui kände drog till Ace nattklubb. Vi kom dit innan dubstep-golvet hade öppnat så det sög ju lite, men för att fördröja tiden så började vi driva, asså på riktigt DRIVA med en indisk lång man som jobbade med att plocka undan glasen typ. Så vi kallade honom Mowgli från djungelboken/ vår indiska man typ haha vi ba "omg omg we must dance later!!!" och han ba "ok but my boss must not see ;););)" hahaha, sedan varje gång han gicl förbi blinkade han med ögat och vi smiskade honom på rumpan HAHA!
Sedan när golvet öppnade så började vi dansa såhär på skoj, men han gick all in asså, händerna smekte min rumpa osv haha. Så jag sprang och ville inte dansa med honom mer :( dansade med Lisa, det var kul hihi, vi ba VI ÄR JERSERY SHORE typ haha.
Sedan blev jag vän med en vakt som var arab, best friends forever haha. Så när jag och Lisa gick ner igen för att dansa mer, så känner jag armar runt min midja SÅ VAR DET INDISKA MANNEN HAHA! Han tryckte sin kuk mot min rumpa och tog händerna på mina inner-lår HAHA sen så frågar han ba "do you want to kiss?" HAHA jag ba hell no blev rädd och äcklad, tog Lisa över hela dansgolvet försökte komma ifrån honom :( äckliiiig hahaha
Sedan träffade vi en bartender som också tog mig runt midjan och han ville ha mitt nummer :( det är inte lätt haah han var lite tjock....

ANYWAYYYY allt som allt hade jag roligt, förutom att Loui var fett lame ba satt och hånglade i ett hörn hela natten och drog tidigt. Aja jag och Lisa kunde roa oss själva B-)


Long AF hair CAPRICCIO in pink & black/white

AF (adult female) only!



Ladda ner denna här:
http://www.mediafire.com/?b3l6542wpnkgqmg



Ladda ner denna här:
http://www.mediafire.com/?p7uxl7u3n39e6ps


D-dagen!

Idag fyller min goa Loui år! Vi ska supa B-) Haha förra helgen drack jag med Ichigo, Lisa, Nöten och hans gamla thai-vän haha det var flipp. Alla blev så jävla packade, sprang runt och spydde och slogs typ. Sedan tappade jag min nyaste rävsvans :( inte bra Madde.
Anyway, så jag var fett bakis i söndags.. eller var det lördags? MEN JAG RESER MIG IGEN, och nu är det dags för lite bus!


Nu jävlar

Har gått upp i vikt sedan min magkatarr (som mest vägde jag 57 kg, då jag var tvungen att äta som fan pga av kramperna i magen av "hungern") igår vägde jag 56 så jag ska hjälpa magen på traven med en diet B-)

Frukost - äggröra (3 ägg) + kaffe utan mjölk (euw..)
Lunch - Keso ELLER 1 frukt + 10 mandlar
Middag - som vanligt kött eller fisk, fast istället för potatis/ris/pasta blir det grönsaker B-)

Jag vet att det är skittråkigt att läsa om varje jävla dag med dieten haha, så jag ska inte skriva.. men när det blir resultat, får se hur mycket jag går ner på några veckor (eller så länge jag pallar utan en cheeseburgare haha)





RSS 2.0