Chillkrök


Mobil på färd



Mötte upp Niko och Erkan(??), also called "blatten i röd jacka" vid Slussen i brist på annat idag. Vi satte oss på en buss, och jag hörde någonting skramla till mellan busssätena. Kollade ner och såg min mobil.. tog upp den och stoppade den i fickan (trodde jag), men egentligen råkade jag släppa den utanför fickan, så den ramlade tillbaka, utan att märka något gick vi av och fortsatte hem till Niko. Efter ett tag började jag tycka att det va fett konstigt att ingen hade varken ringt eller messat mig.. så jag rotade igenom mina jackfickor i hopp om att jag bara hade satt på ljudlöst or something.. men så hittade jag då inte min fucking mobil.. så jag sa till Niko "... jag har tappat min mobil", och han ba "nej". HAHA! Så jag antog att han eller "Erkan" hade tagit den då.. så jag tänkte inte mer på det. Låg och kelade lite med Niko eh.. och sen frågade han "har du hittat din mobil?" HUR FAN SKULLE JAG HA HITTAT DEN OM JAG HADE LEGAT I SÄNGEN MED HONOM HELA TIDEN?! Så fucking korkad. Så då ringer "Erkan" upp min mobil, och någon jävla Bengt hade tagit reda på den.. så vi hade precis kommit ut, påväg att hämta den jävla telefonen, så ringer MIN PAPPA till "Erkan" från min mobil (han hade hunnit hämta den innan mig då), och så han var skitarg.. så han kom och hämtade mig, skällde lite och så.. så det var bara raka vägen hem.
Haha, annars har dagen varit helt okej faktiskt 8-D


お早うございます!

Nyvaken tjej.. fattar inte hur jag ska komma upp imorgon när skolan börjar. Det blir ett dilemma värt att se hahaha.
Igår var jag med Joni, som skulle shoppa. Har inte träffat honom på hela lovet typ, så det var kul att snacka lite skit och sånt vi brukar göra, haha. Så vi gick runt lite, och käkade teriyaki-nudlar~


"Om nom nom..."



I söndags drog jag hem till Niko några timmar. Min glass gick sönder... Hahaha. Sedan bad han mig att sova hos honom, men det gick ju inte, så han övertalade mig att vi skulle åka till Hjulsta och sova där.. vi han komma till centralen, sedan stängdes ALLA t-banor av och började inte gå igen förrän över 5 på morgonen! Jag vart så jävla lack för jag ville bara sova.. och jag kunde ju inte dra hem honom till mig heller. Pappa skulle döda mig. Anyway, så vi gick till slussen.. när det var typ 10000 minus grader, runt halv två på natten.. för att kolla ifall det gick några nattbussar till Rinkeby(!!) Vi hann inte komma fram till bussarna förrän vi satt i en svart taxi med någon arab som körde. Helt skumt haha, alla satt och rökte i bilen så man inte såg något.. och han ba hela tiden "... vart är rinkeby... vart är e4" HAHAHA.. jag fick guida honom ut på E4:an, men sedan hittade han typ självmant fram till kista och sedan Rinkeby. När vi var framme var jag så jävla trött och ville bara sova.. men dessa jävla kurder bara SKRIKER!! Även fast vi låg typ 5 st i en säng, så skrek de och gapade som fan, även fast de låg precis bredvid. Då ville jag verkligen dö hahaha.. de skrek i typ 3 timmar drygt jag svär. Sedan på morgonen stack jag och träffade Lisa.. och Niko vart typ arg för att jag inte sa hejdå. Haha sucker.
Så jag och Lisa åt thaimat, sedan på kvällen ringde Film mig haha, vi snackade i typ 3 timmar, sedan somnade vi... med mobilen på.


❀Nya året, 2010!❀




Tog det rätt lugnt det här nyåret faktiskt.. trodde att det skulle sluta illa för mig, men allt gick bra (om man bortser från en sak som jag inte tänker skriva, ifall någon skulle goola för mina parentsu).
Jag började kvällen med att äta middag med familjen + min styvmammas syster, man och systerbarn. Knäppte champagnen och åt "aptitretare", förrätt (västerbottenpaj med rom), huvudrätt (oxfile, hasselbackspotatis med ströbröd, rödvinsås och sparris), efterrätt (vaniljbryllé med annanas och passionsfrukt, MUMS!).
Sen efter maten, runt 22 plingade det på dörren, och där kom Lisa och Ichigo! Knäppte en varsin bärs, sen bar det av till Slussen. Där träffade vi tre thailändare på 20 bast som vi strulade runt med, och drack upp deras sprit haha. Helt rätt, inte sant?
Vart sjukt äcklad efter ett tag, för snubben jag var med, vid namnet Lee, började hålla på som om vi vore ett fucking par (och jag ville ju bara ligga). Så jag typ ifrågesatte honom om nånting, och han ba "du måste kunna lita på mig.. då sårar mig så mycket".. jag hade känt honom i en halvtimma HÖGST. Sedan så ramlade han hela tiden. Så äcklig.
Så jag ljög ihop någon historia om att jag skulle till Sollentuna en snabbis och ringa honom sen.. vilket jag aldrig gjorde. Ville bara bli av med honom snabbt.
Hamnade i en klunga med arga blattar för att polisen vägrade släppa in folk till tbanan.. så det var 2 araber som passade på att taffsa skiten ur mig. Klämde mig på brösten, tog mig på röven.. till slut vart jag arg och sa att de skulle ge fan i att ta på mig, annars skulle jag spöa skiten ur dem. Då räcker den ena araben fram sin hand och ger mig en mandel(?!!!) HAHA, "Bara för att jag tycker så mycket om dig :)". Jag kunde inte låta bli att asgarva.. finns så jävla skumma typer.
Så när jag kom in till tbanan träffade jag på Niko! :D Asnice, så hela natten och hela idag spenderades med honom. Så jävla skön snubbe det där alltså. Vi åkte till vårberg.. tills hans kompisar. En av dem var skittrevlig, vi snackade om typ allt haha, amsterdam och barn typ, där låg vi. Sen åkte jag och Niko till Hjulsta, var uppe och pratade lite.. sen sov vi haha. Sen väckte han mig runt 11 på morgonen och vi hade sex (no shit?) och sen drog vi hem till honom på Söder.. och eh ah.. asmysigt hehe.

assshiiittt orkar inte skriva hahah adjö


RSS 2.0