Slutet på 2011

Så bitches, ikväll blir det förkrök, slussen och kolla på fyrverkerier i slussen.. sen vad?
Time will tell~


fghjkl

kjhgf

Candyfloss

candyfloss

Wildflower

Åh kunde inte vänta imorse med att riva upp julklappen från min pojkvän. Har velat ha de här bootsen ett tag och jag längtar tills nästa gång jag ska gå ut och ha de på mig

För övrigt ska jag och Mo kanske åka till Dalarna 2 januari till min farmors semesterhus, mysigt!



Chooooppp

Träffade ich idag och vi hittade mysigaste tröjorna ever! Jag i mintgrön och hon i rosa,
så nu jävlar blir det myspys framöver!


Min makeup idag! B-)

My make-up today


Here's a story!

Ok, förra veckan kom min gubbe på besök (remember?), vi hade det mysigt btw-
Så här är en grej som hände en sen natt, eller ska jag säga en tidig morgon haha;
Jag och Mo hade sex.. ah bakifrån typ liggandes i sängen, var fett nära på att få orgasm och så..
helt plötsligt hör vi hur dörren till mitt rum öppnas och stängs snabbt som fan haha vi ba oh no någon såg hans rumpa haha so funny typ dör! Så vi låg kvar i samma ställning i typ "wtf-trans" sen helt plötsligt kommer min katt och börjar klättra på min rygg hahah asså värsta moodkiller! Vi skrattade och hade inte mer sex den natten HAHA.. eller hade vi? <__<


<3

Imorgon kommer min stiliga hem till mig. Kommer ligga i sängen hela veckan meow~
Ska vara feta ovädret tydligen så hoppas det inte blir för mycket hinder på vägen.
Har saknat så mycket..


Romy and Michele

Så nu har jag tagit mig igenom den omgjorda filmen om Romy och Michele (Romy and michele: in the beginning) och vad fan kan man säga.. den sög kuk all the way. Fett överdriven och skådespelarna överagerade som fan ville typ sparka sönder tvn



Så, kläderna imponerade mig inte, dom var aldrig snygga i håret och whats up med dom där jävla perukerna?
Bara för det ska jag sätta mig och kolla på original filmen Romy and Michele's high school reunion åh så bra *-*

 


Snow theme!

Snow theme

Kaos på natten

Asså inatt fett drygt vaknade typ 4 av att katten skulle in, ni vet väl hur hon är feta dramaqueen jamar som fan. Störig. Trampar mig på huvudet och sånt.. anyway vaknade igen typ 5-6 av värsta smällen, var oväder ute som fan och när jag precis vaknat är jag alltid förvirrad_chey_92 så jag trodde det brann ute och flög ur sängen för att kolla ut genom fönstret haha det var typ rött ute men så var det bara en gatulampa lol. Ändå fett rädd haha stod och tänkte vad jag skulle ta med mig och fly hahaha.

Nu håller jag iallafall på att baka drömmar (kakor då alltså) och dom har smält in in varandra haha feta gangbang i ugnen typ sexy time!



Yum





Gled runt i farsta C med min kvinna (dvs ich), var fett mysigt. Köpte julklappar till min mormor och morfar också haha B-) snäll visst?


candy

candy

Outside, I don’t even care, anyone can stare

Träffade oppa i onsdags när han kom till sthlm på arbetsintervju i norrtull/odenplan.. hade saknat så jävla mycket stod och kunde inte hålla händerna i styr alla blev ärrade haha. Ville bara slita av honom skjortan och have it my way. När vi väl kom fram och jag satt på soffan i väntrummet kom det ut en man och frågade om jag ville ha något att dricka, jag sa nej och han gick in igen. Sedan kom det ut en annan man och ba "vill du ha något att dricka?", sa nej igen haha, han gick sedan kom det ut en annan snubbe som ba "har du fått något att dricka?" HAHA jag ba wtf.
Mo var borta typ fett länge och mitt i allt så satte en kille på låten "alla som inte dansar är våldtäcktsmän" fett högt haha dom hade typ fest lol flabbade som fan.
När jag och Mo satt på centralen och det var typ 50 min kvar tills hans tåg gick bestämde vi oss att dra till solarium och ha sex haha.. så vi skyndade och drog in i ett rum och var där inne ett tag.. vart så jävla varmt osv.. så var det en kille som satt utanför medans vi knullade haha synd vart fett awkward när vi kom ut.. ehehe.


RSS 2.0