Inlägg om fredagskvällen

Jag och Ichigo drog hem till Cynthia, sedan kom någon kille som hette Endre(?) och en tjej som hette Jannika(?), jobbiga namn haha, kan inte stava ;__; Någon brud som hette Elena också hihi. Hon var typ.. fett fin hihi. Iallafall, Cynthia hade varit duktig och gjort middag så alla typ åt, drack två flaskor vitt vin och någon fin blandning Jannika hade gjort haha, typ oboy och massa socker och vodka haha. Smakade skit.. Men Ichigo hävde i som fan haha.
Sedan stack jag och Ichigo in i något rum och hävde i oss Dry Gin och Whisky haha. Ichigo vart packad som fan och vi gick in i badrummer för att sätta oss i badkaret där vi typ bara satt och garvade. Dock minns jag inte åt vad haha.. Sedan när ichigo skulle resa på sig tappade hon värsta glaset som gick sönder. Vi klev ur, och jag skulle skölja ut badkaret haha, men det fanns två duschstycken, så jag tog den närmaste, och när jag satte igång vattnet så visade det sig att det var fel stycke, så jag fick allt vatten över mig. HAHA, smart..
Ichigo försvann någonstans och jag gick ut och satte mig. Endre gav mig vodka 96% och jag typ försvann i dimman haha. Efter det har jag bara minnesluckor. Men jag satt i soffan med ichigos huvud mellan benen haha, så kom någon chilenar kille och började naffsa och slicka mig på halsen haha, jag ba men okej.. så jag rullade över och satte mig gränsle över honom. Och på något konstigt sätt hamnade vi på golvet... HAHA. Sedan bar han in mig på toaletten och det hände lite grejer i några minuter haha. Sen vart jag avtänd och gick därifrån.
Låg och snackade med någon kille om Naruto.. haha.
Jag och Ichigo lade oss i en säng halvnakna haha, vi låg och smekte varandra och hade det allmänt mysigt haha, kroppsvärme forever typ haha.
Sedan kom Cynthia in och sa att hon var kåt.. OCH NU TÄNKER JAG INTE SKRIVA NÅ MER ;)



ベーキング! カップケーキ~

Både engelskan och svenskan var inställda idag, så jag fick verkligen tid över kan man säga.
Gick runt i lägenheten och var allmänt uttråkad... Så rotade jag runt lite i ett skåp i hallen och hittade kokboken "piece of cake" med Laila. Så jag satte igång att baka :D Är inte speciellt bra på att baka iof, men det vart verkligen SKITGOTT! Yay haha!


恋愛レボリューション振り付け

Idag åkte jag hem till Bettan<3 Vi kollade på 200 pounds of beauty, Eurotrip(?), American History X. Det var typ asnice, jag dog av skratt hela tiden, seriöst. Så jävla skumma filmer alltså, haha... Ska nog pröva att ha sex i en biktsal...
Efter det hämtade pappa upp mig, och vi åkte hem och gjorde fetaste salladen hihi. Mums.. Så spelade vi Gears of war 2, på hardcore level. Gick åt helvete så pappa vart förbannad och vi bestämde oss för att köpa en varsin bulle. Det slutade med att vi köpte 3 var istället, haha, tjockisar. Så körde vi Gears of war 2 igen, och det gick asnice. Vi kom rätt långt haha. Sen kom Carro hem och vi var tvungna att sluta :(
 
Håller på att lära mig dansen btw haha, ni ska bara se mig. Grejer flyger överallt......

雪。 疲れたよ。

När det väl hade blivit någorlunda bra vår-väder, börjar det snöa igen.
Jag gick upp 8 imorse, fixade iordning mig, gick ut, märkte att det var snö blandat regn, gick in igen.
Så ingen skola för mig idag heller, haha. Seriöst. Försvinn, snöjävel! Ge mig sol och värme så att jag kan gå utanför dörren någon gång. Fuck you very much :)


ゲーム

Har nördat Sims 2 i typ 4 timmar, haha. En brud fick en satelit i huvudet och dog(?!) Jag fattade typ nada, haha. Såg asroligt ut. Måste typ slita mig från datorn snart. Känner mig inte smalast just nu eh... Har bestämt mig för att typ banta sönder tills jag fyller år. Det är typ..  en månad och två dagar kvar. Härligt hihi!
Nej nu ska jag ÄTA EN BEN AND JERRY'S INNAN JAG BÖRJAR DEN PROCESSEN :@
dfghj

めっちゃかわいい! (づ ̄ ³ ̄)づ

Nu har jag kommit hem från stan, haha. Träffade Ichigo, Wilma, Loui, Plåtis, Emma Och Antonia.. Köpte grejer för typ 700 dessutom. Först en kudde som är format som en cupcake med karamellströssel på, sedan ett djus som också är en cupcake, haha. Sedan köpte jag hårfärg (carnation pink), ny dream matte foundation och dream matte powder. Sedan slösade jag typ femtio spänn på donken haha. Tjockis.. Nej men, det var första gången jag ätit på donken på flera veckor nu, så det var fan dags haha!
Just ja, jag köpte "Sanning och konsekvens, elaka versionen (16+ åldersgräns)"- kort haha. Jag, Wilma, Ichigo och Loui svarade på fina frågor inne på Donken och alla kollade snett haha. Fick finaste kortet där det stod att jag skulle "beskriva i detalj hur jag onanerar". Det var lite lagom vackert :):):) Sen fick Loui kortet där det stod "Kyss deltagaren som är mitt emot", och Loui ba "Vad är en kyss egentligen? Jag har aldrig fattat det."
Jag "Det är typ.. som att hångla.. fast utan tunga"
Loui "OKEJ!!!!!"
Så gör hon finaste ansiksuttrycket när hon ska kyssa Ichigo.. alla blev rädda HAHA seriöst.

ヘルシー

I onsdags kväll var det min tur att smittas med vinterkräksjukan. Spydde som ett as, även fast jag inte hade något att spy

upp. Så jävla nasty var det.. Jag typ kvävdes och grejer, haha. Offer. Var ledig från jobbet torsdag och fredag, och inget festande blev det för min del heller i fredags. That sucked big time.
Sitter och kollar på Candy Candy i väntan på att dra in till stan och träffa Ichigo, Wilma och Lisa. Ska shoppa sönder lite och ta igen det jag har missat de här senaste dagarna. Sedan kommer Loui till Sthlm! Fett nice.. Så ska jag försöka få tag på Izza också som jag inte har träffat sedan UC:09.
~Skriver mer när jag kommit hem~
さようなら!

Jobbigt tråkig dag helt enkelt..

Jag är grymt trött och orkar inte jobba.. Men det är bara att bita ihop (får se till att komma en timme senare instead).  Mina kusiner kom till Stockholm igår, så efter jobbet måste jag dra till Haninge för att hälsa på dem, gratta Anna som fyllde år här om dagen, käka lite tårta och sedan dra hem igen och lira lite Gears of War. Köpte en till spelkonsol igår, så det ska bli asnice!

Igår kom jag till skolan på engelskan, haha, vi fick varsitt papper där det var en rad med personligheter (snäll, glad, snygg, rik osv) som man skulle välja att ens partner skulle ha. Jag själv valde snygg och rik i första hand, haha. Jag var faktiskt den enda i hela klassen som valde de två alternativen..  Hedvig och Jessica bara skrattade och sa att det var så typiskt mig haha. Efter ett tag i Engelskan blev vår lärare arg för att ingen hade böckerna med sig, och stack. Så jag och Jessica satte oss på en varsin stol med hjul och började jaga varandra i klassrummet och kasta japanska rischips på varandra och skrika. Jag fick panik och rullade ut ur klassrummet, genom korridoren med Jessica i släptåg. Jag åkte in och gömde mig bakom en vägg, och Jessica letade och ropade på mig. Tillslut kunde jag inte hålla mig längre och började skratta.. Då kom hon med en jävla fart haha, och så kom två lärare ut och skällde ut oss. Jessica började köra med någon konstig bortförklaring om att "vi skulle redovisa för varandra". HAHA, jovisst Jessica.. redovisa med två stolar mitt i korridoren. Så himla dum seriöst haha!
Efter det slutade vi, och jag mötte Bettan på centralen, tog ut en femhundring och vi gick och käkade kinamat och sushi. Sedan gick vi runt lite och jag skrek att jag var kissnödig typ hundra gånger minst, så vi stack hem till mig så jag fick kissa sönder haha, och så spelade vi Silent Hill The Room. Kom ingen vart........

RSS 2.0