インジェクションIgår tog jag nöffnöff-vaccinet efter lite om och men. Var lite tveksam ifall jag skulle ta det efter allt som stått i tidningarna, och dessutom är jag lite sprut-rädd i smyg. Skulle iallafall ta sprutar tillsammans med Joni, men det gick inte.. så jag valde att gå in först och få det överstökat. Tänkte att efter alla piercingar jag har tagit, så kunde inte en spruta vara så brutal, med tanke på nålen i sprutan är mindre. Så jag gick in med huvudet högt, kan man säga.
Väl där inne satt det en fjortisbrud som skulle ta sprutan före mig, så jag satte mig bredvid henne. När hon fick sprutan skrek hon som fan och började nästan gråta.. så fatta att mitt mod sjönk i racerfart. Ena sjuksystern såg att jag vart lite tveksam och sa åt mig att tänka på en grön äng och fin musik, och att jag skulle blunda. Jag totalvägrade och sa att hon skulle skynda sig typ haha.. själva sticket kändes inget, men när hon sprutade in själva pediarix(?) så kände jag världens jävla obehag. Efter sådär 10 minuter knappt, kände jag verkligen hur min ena arm domnade bort.. har fortfarande så jävla ont att jag vill spy.
Så idag fick jag vara ledig från plugget pga yrsel och muskelkramp.. kul.


サクソフォン

I helgen åkte jag hem till mina morföräldrar.. tanken var att jag skulle ha en vit vecka (har bestämt mig att inte dricka förrän dec). Så.. där hände det inte så mycket faktiskt. Gick på kvällspromenad med Joni och Lizzie.. hamnade i ghettot. Två bilar stannade, tutade och så satt det grabbar och vinkade åt mig haha.
Sedan i söndags köpte morfar en alto saxofon till mig. Så himla fin!


はろぉ~(・∀・)ノ ★それで、どうするの?★

Well, drog till Uppsala igår med Loui. Krökade lite, hamnade i en buske (Vad fan är det med mig och buskar?) Så rätt som det var kom det fram två killar på 20 bast och råraggade. Vi stack hem till dem, drack upp deras sprit och spelade TV-spel.. körde Call of duty.. och jag måste bara säga att det är helt omöjligt. Jag dog hela tiden.. hundarna verkligen slaktade mig. Runt 6 på morgonen låste jag och någon "Olle" ut Loui och den andra snubben och hade lite one on one time. Mitt i allting klämmer han ut "jag vet inte om jag klarar av det här, för jag gjorde slut med min tjej förra veckan".. haha jag bara skrattade åt honom. Så patetiskt.. det var ju han som var på mig, inte tvärtom. Men satte honom på plats tillslut.. och jag vet inte om det var värt det, för SÅ bra var han faktiskt inte haha. Keff.
Jag och Loui stack därifrån runt 7 på morgonen, drog hem till henne och däckade. Fett skönt

jhgfgd


Koakuma Ageha

Fick nya numret av Ageha idag.. Slet upp paketet så snart måste jag städa :( Haha dyrt. Har varit hos skomakaren och klackat om mina skor.. där försvann pengar också. Sedan var jag i plugget, åstakom inte speciellt mycket på matten.

gggdfgh

I helgen krökade jag till med Jennifer och Mell. Natten var ganska dramatisk faktiskt.. hamnade i catfight två gånger och fick en knytnäve i ansiktet haha. Svarta brudar ska alltid vara värst...
Kom hem runt 5 och spydde i en buske~

Och så i söndags träffade jag kines-san Poe! Han var snäll osv haha, om man bortser från att han skrämde skiten ur mig :( Riktigt läskig man det där. (Tänker inte gå in på detalj vad vi gjorde, så ingen känner sig stött). Hann träffa honom i några timmar, men sedan skulle jag vidare.

Nu måste jag plugga.. prov imorgon i Frisörteknik ;__; Jobbigt


ハロウィーン

Sophie åkte hem idag, känns fett tomt nu. Igår var det halloween.. stack till V-torp med polarna och krökade lite. Dansade och sjöng på Amazing Horse i tusen och en natt haha. Kommer inte ihåg så mycket från det.. men Ichigo krökade till och spydde upp sitt liv. Tvingade henne att trycka ner en tandborste i halsen bara för att hon klagade på att hon mådde illa... "MADDE TITTA, DET ÄR ORANGE!!!" Älskar livet.

Sedan stack jag, Ichigo och Sofia till Slussen (de vart hungriga). Alla jamade och sa "kisskisskiss" varje gång de gick förbi mig :( Vart rädd haha. Ioförsig var jag rätt lättklädd. På T-banan satt vi och skrek och förde ett jävla liv, medans alla blängde assurt. Vi åkte tillbaka till V-torp, jag pussades med alla haha. Dansade lite mer.. drack upp baileysen, drog i mig några starköl, och sedan drog jag och Sophie vidare till Tekniska Högskolan där Svante hade fest. Kommer inte ihåg så mycket där heller.. eller, jag kommer ihåg att Svante bönade och bad mig om att förlåta honom för något, aha, och att jag skulle slå sönder någon. Arg kvinna..
Drog i mig en smirnoff och diskuterade hur mycket kineser suger med Svante (som också är kines, but still haha) Tydligen ströp jag honom också haha. Han ska veta sin plats.
Alla på festen var helt.. skadade.. helt lost. Men lite smått sköna haha. Kommer verkligen inte ihåg så mycket.. vi skulle gå vidare.. hittade en pumpa som vi döpte till Sven... sedan kastade vi den på tågspåret. Jag och Sophie började bråka med några blatte-killar. Sedan sprang vi haha,.. sen sov vi typ.RSS 2.0