Återigen en snabb uppdatering :(

För någon vecka sedan begav sig jag och Lisa till Barkarby (what the hell?), vad vi skulle göra där har jag ingen aning om, men vi drog dit iallafall haha. Kändes som vi gått tillbaka lååååååångt i tiden typ 1500-talet haha, asfula hus osv. Hittade ingen jävla affär, bara ett stall typ hahaha..

Bild från Barkarby haha, fail ort.
Min outfit till UC 2010 är TYP complete, fattas bara lösnaglar samt lösögonfransar. Men det kommer bli nice! Bara en dryg vecka kvar nu 8-) Fick mina linser förra veckan, och min & Ichigos kigurumis kom veckan innan.

Min kigurumi haha, gulligt va? OwO
 


Nya linserna, efter & före
Kommer inte riktigt ihåg allt jag har gjort de här sista veckorna.. varit med polare vet jag, haha. Drack med Joni i lördag (vi flippar jämt), fick honom att posa naken på bild haha ;) Very nice!
Helgen innan det var jag med Loui, vi åkte och träffade Dennis och hans kompis.. båda såg väldigt bra ut måste jag säga! Jag & Dennis låg inne och spelade tekken 6, jag blev krossad.. Så han tröstade mig på en väldigt nice sätt haha.. (fast han fick mer ut av det än mig), vi kollade på film, vi somnade...
Morgonen var helt SJUUUUK, har säkert berättat för de flesta, och jag kan inte skriva det allmänt, men det var både värt och ovärt i sig.
Hittade en liten grabb som jag lirade Halo 3 med i flera timmar :) Haha asskön


~*Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ 春 Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ*~

Jag har städat :D Tjockt duktigt av mig! I helgen slappade jag, mådde så jävla illa haha. I fredags hamnade jag på fest, spydde ner hela mig (nej driver, men åtminstonde hela toaletten var kvaddad) Very nice.. största snefyllan ever, var så jävla arg och otrevlig tydligen haha, alla måste sättas på plats!
Kom hem typ halv 9 på morgonen och sov bort resten av lördagen och söndagen.

Flippar ut haha, snart är det UC, så jag och Ichigo har kirrat fetaste dräkterna! You'll wait and see


RSS 2.0