SHOPPING <3

Jag och baby har beställt massa kläder från Yesstyle!
 Jag fyller år om ca 2 veckor så jag antar att det räknas som present till mig hihi!
Brukar inte hitta så mycket på yesstyle, men hittade ca 20-30 plagg jag ville ha den här gången haha, men man ska inte vara girig!
 
 
 
 
 
Sedan fick jag beställa hem grejer från Pinkyparadise också.. har haft mina linser över ett år och dom börjar bli lite torra minst sagt HAHA! Jag köpte samma linser fast svarta den här gången (förra gången hade jag cappuchino RED) - köpte också eyelash fix för jag hade en incident med limm i ögat HAHA.. mitt riktiga limm var slut, och vad gör man inte för skönheten? *host*
 

 

Scarlet - Do better

OMG snart fyller jag år!! Allvarligt talat så har jag inte lust att göra någonting.. det enda jag vill göra nu för tiden är GÅ TILL GRÖNALUND och BADA I BADHUS ;__; Grönan öppnar inte föräns efter min födelsedag och badhus.. ja, fatta vad jobbigt att fixa håret för att gå dit - bada - och sedan fixa håret igen XD Gode gud,, gruvar mig .___. kanske kan ta med mig en peruk HAHA!
Har lust att åka till typ.. Eriksdalsbadet. OH BTW! Har tänkt på en sak; hur kommer det sig att varje gång man tar P-piller så får man ha sex mer sällan?! Har tagit P-piller 3 gånger (några månader varje gång) så fort man tar första pillret så blir man typ förhäxad och ingen vill ha sex med mig XD HAHA.. the hard life of Madde!
 
 

RSS 2.0