fucka uuuuur

I fredags gick jag och Mo upp klockan 7, han skulle till jobbet och jag skulle följas åt till farsta B-) Skulle hem till Ich och lägga mig lite haha gick in och kände mig som hemma haha kröp ner i en varm säng där hon låg naken, mysigt, försökte sova men ah, kvinnor ni vet, glappkäft, efter typ 1-2 timmar bestämde vi oss att gå upp och dricka kaffe och kolla på top model för vi låg bara och skrattade, kunde inte sova haha. Sen gick vi till solariet och solade ett tag och asså skojar ej blev fett rädd haha det var första gången vi solade där (brukar alltid sola på kungsholmen) och mitt i allting så började det spruta vatten på min kropp haha så varje gång solariet började surra så blev man helt stel för att man visste vad som skulle hända haha kallt.
Anyway, vi drog hem till henne och börja hinka, vi drack och spelade Gears of war haha så roligt hade vi. Sedan när vi var helt wasted gick vi ut i termobrallor och åkte i en isbacke haahha mobbade!
Sedan kom Mo efter jobbet han var fan lika full haha dom hade haft typ casino-kväll or something kommer inte ihåg. Han satte sig med Bertil och jag vet inte, typ, pratade livet?? HAHA! Psyko.
Hur som helst, vi hade roligt, sen skulle vi hem och jag baxade en svart pulka och han drog mig i den haha, vi var helt dumma i huvudet ok.. dagen efter fetaste bakfyllan, så jävla jobbigt, kom ur sängen typ 5 på eftermiddagen B-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0